Epilare cu zahar

Epilarea cu zahar este o metoda sigura pentru eczeme, psoriazis si se poate realiza pe orice tip de piele (caucazian, afro american etc), pe diferite texturi ale firului de par. Epilarea cu zahar este naturala, continand doar apa, zahar si suc de lamaie! Zaharul in sine este un bun conservant natural in care bacteriile nu pot supravietui. Pasta de zahar pentru epilare este foarte prietenoasa cu pielea si este solubila in apa deci nu va cauza nicio ranire a pielii si se curata foarte usor!

Ce beneficii are EPILAREA CU ZAHAR?

– Mai putin disconfort. Epilarea cu zahar este o forma de epilare ce se aseamana celei cu ceara, dar de fapt este mult mai blanda si mai putin dureroasa. E necesara insa un nivel mai ridicat de cunostinte tehnice pentru a contribui la un confort ridicat pentru client.
– Este igienica. Zaharul este mai igienic decat multe alte optiuni deoarece bacteriile nu vor supravietui in zahar. Pentru fiecare client se foloseste pasta de zahar proaspata ce se aplica cu manusa. Astfel, nu exista niciu un risc de contaminare incrucisata. Bacteriile exista intr-un recipient de ceara.
– Zaharul este bland. Atat de bland incat indeparteaza firele de par chiar si din zonele mai sensibile si chiar si firele mai viguroase. Este deosebit in special pentru vinisoarele fine de pe fetele unor femei care nu se pot epila in acea zona cu ceara. Este de asemenea si un bun exfoliant natural intrucat zaharul adera la firele de par dar si la celulele moarte ale pielii.
– Nu este fierbinte niciodata. Zaharul se aplica la temperatura camerei iar apoi se incalzeste de la temperatura corpului. Ceara este fierbinte si creste riscul sensibilitatii pielii din cauza chimicalelor prezente in ceara sau arzand pielea.
-Procedeu sigur si sanatos. Epilarea cu zahar este o metoda sigura pentru zonele cu vase sparte, eczema, varice sau diabetici.

 

Preturi Epilare cu zahar:

Picior scurt45 ron
Picior lung7070 ron
Inghinal partial35 ron
Inghinal total60 ron
Fese30 ron
Brate35 ron
Axila3030 ron
Abdomen50 ron
Spate50 ron
Mustata20 ron
Facial total40 ron