SLABIRE RAPIDA

Preturi promotionale

Cel mai nou aparat Eximia Body Farm, incluzand 5 terapii ce ofera solutii diferite pentru fiecare tip de imperfectiune estetica a corpului:

Laserporatia – combina laserul cu bioporatia actionand pe diminuarea tesutului adipos.

Endoradiomag– combina vacumul endermologic cu rolele magnetice si radiofrecventa monopolara ce actioneaza la nivelul inestetismelor pielii,garantand clientilor rezultate superioare. Combinarea si alternarea celor trei metode permite optimizarea procesului de dobandire a rezultatelor dorite. Masajul in 4 faze : este o aplicatie adevcata in mod particular in toate cazurile unde este necesara reactivarea circulatiei arteriale, venoase sau limfatice; imbunatatirea oxigenarii la nivelul; celular faciliteaza metabolismul pielii si a tesuturilor adipoase subcutanate.Capacitatile tratamentului sunt majore si selective, diferite pentru fiecare nevoie estetica.

Radiofrecventa multipolara – ajuta la redobandirea fermitatii pielii, tratarea vergeturilor cat si in tratamentele facilae pentru diminuarea ridurilor si efect de lifting instant.

Microdermoabraziunea cu particule de diamant – poate fi folosita atat in tratamentele  corporale pentru exfoliere, indeparteaza celulle moarte de la suprafata pielii.

 EFECTE:

– elimina tesutul adipos

– amelioreaza sau trateaza vergeturile

– stimuleaza circulatia sangvina ajutand astfel la eliminarea retentiei hidrice

– reda fermitatea pielii, diminueaza ridurile corporale si petele pigmentare

– efect de lifting facial

– remodelare corporala

– tratarea celulitei in diferitele ei stadii

– lifting corporal si drenaj limfatic.

 

In perioada 15 Mai-15 Iunie puteti beneficia de o reducere de 50%.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0755219999, 0232 219999. Va multumim!