Epilare cu zahar

Epilarea cu zahar este o metoda sigura pentru eczeme, psoriazis si se poate realiza pe orice tip de piele (caucazian, afro american etc), pe diferite texturi ale firului de par. Epilarea cu zahar este naturala, continand doar apa, zahar si suc de lamaie! Zaharul in sine este un bun conservant natural in care bacteriile nu pot supravietui. Pasta de zahar pentru epilare este foarte prietenoasa cu pielea si este solubila in apa deci nu va cauza nicio ranire a pielii si se curata foarte usor!

Ce beneficii are EPILAREA CU ZAHAR?

– Mai putin disconfort. Epilarea cu zahar este o forma de epilare ce se aseamana celei cu ceara, dar de fapt este mult mai blanda si mai putin dureroasa. E necesara insa un nivel mai ridicat de cunostinte tehnice pentru a contribui la un confort ridicat pentru client.
– Este igienica. Zaharul este mai igienic decat multe alte optiuni deoarece bacteriile nu vor supravietui in zahar. Pentru fiecare client se foloseste pasta de zahar proaspata ce se aplica cu manusa. Astfel, nu exista niciu un risc de contaminare incrucisata. Bacteriile exista intr-un recipient de ceara.
– Zaharul este bland. Atat de bland incat indeparteaza firele de par chiar si din zonele mai sensibile si chiar si firele mai viguroase. Este deosebit in special pentru vinisoarele fine de pe fetele unor femei care nu se pot epila in acea zona cu ceara. Este de asemenea si un bun exfoliant natural intrucat zaharul adera la firele de par dar si la celulele moarte ale pielii.
– Nu este fierbinte niciodata. Zaharul se aplica la temperatura camerei iar apoi se incalzeste de la temperatura corpului. Ceara este fierbinte si creste riscul sensibilitatii pielii din cauza chimicalelor prezente in ceara sau arzand pielea.
-Procedeu sigur si sanatos. Epilarea cu zahar este o metoda sigura pentru zonele cu vase sparte, eczema, varice sau diabetici.

 

Epilat cu zahar:

ServiciuZahar
Picior scurt50 RON
Picioare lung70 RON
Brate50 RON
Axila30 RON
Linia bikini35 RON
Inghinal total60 RON
Interfesieri20 RON
Fese25 RON
Spate30 RON
Lombar25 RON
Abdomen25 RON
Facial50 RON
Barbie15 RON
Mustata20 RON
Epilat total (inghinal total, axila, picior lung, brate)190 RON